Telefon

+420 732 795 025

E-mail

info@bellesante.cz

Otevírací doba

Telefonicky

Co je ExtendMagicCZ

šetrná metoda prodloužení a zahuštění vlasů, která splňuje požadavky i nejnáročnějšího zákazníka a stylisty

Tato metoda je zcela bez omezení a vhodná pro každého. Nezáleží na délce, kvalitě či hustotě Vašich vlasů. Velikost spojů zcela přizpůsobíme podle Vašich potřeb. Prodlužujeme a zahušťujeme již od 1cm délky Vašich  vlasů. Spoje jsou pružné a jejich složení blahodárně působí na Vaše vlasy, které posilují, vyživují a pomáhají v jejich zdravému růstu. Provádíme úplné mikrozahuštění vlas na vlas. 

 

Komu je určen

ExtendMagiccz je určen Vám, kteří máte jemné a zeslabené vlasy nebo jste po úrazech a dlouhodobých nemocech.

Pomáháme těm, kteří trpí vypadáváním vlasů a mají velmi řídké vlasy nebo i celá lysá místa. Funguje perfektně proti vypadávání vlasů, řídnutí vlasů, je vhodný pro velmi poškozené a jemné vlasy a pokrývá prořídlá místa (muži a ženy).

 

 

Jak funguje

Vlasy prodlužujeme a zahušťujeme metodou ExtendMagiccz oproti jiným metodám zcela neviditelně, přirozeně a navíc spoje vyživují Vaše vlasy.

Prodloužení a zahuštění vlasů pomocí ExtendMagiccz probíhá tzv. za studena – do 100°C. Nedochází tím k poškození vlastních vlasů teplem. Díky unikátnímu složení směsi pro spoje ExtendMagiccz, nedochází k poškození vlastních vlasů a tyto jsou po prodloužení vyživené, zdravější a odolnější. ExtendMagiccz nahradí drahé přístroje, umí bezkonkurenční klasická prodloužení, zahuštění velmi prořídlých vlasových partií jak u žen, tak i u mužů. Pomocí ExtendMagiccz můžeme připravit vlasové prodloužení i na klasickou páskovou techniku / pu-extension, hair tape, tapex a podobně.

 

 

O ExtendMagiccz

  • ExtendMagiccz prodloužení se aplikuje cca 2 až 3mm od pokožky hlavy zákazníka.
  • Při prodlužování a zhušťování vlasů běžné kvality a hustoty jsou navíc menší spoje zcela přirozené a nepramínkují se.
  • Prodloužení a zhuštění je z blízka zcela k nerozeznání od vlastních vlasů.
  • Spoje jsou oproti jiným prodloužením podstatně menší, téměř neviditelné, pružné a velice odolné.
  • Po prodloužení se mohou vlasy barvit a trvalit – doporučujeme své profesionály.
  • Další jedinečností ExtendMagiccz je, že k prodloužení můžete použít vlasy přímo z copu bez předchozí přípravy.
    Toto je odlišné od současných ostatních technik prodloužení. Tato funkce umožňuje využít širší paletu prodloužení vlasů – prodloužení panenskými vlasy bez dalších úprav.
  • ExtendMagiccz používá studenou přírodní směs pro spoje, která nepálí a její složení je velmi šetrné k vlasům, tím nedochází k jejich poškození.
  • Spoje jsou po celou dobu pružné a netlačí při spánku. Při správné aplikaci jsou spoje téměř neviditelné.
  • Lze prodloužit jeden vlas na jeden vlas – vytváříme tak ofiny. Prodlužujeme a zahušťujeme i vrchní a nadušní partie hlavy, které jsou i z části lysé. Tyto části nelze jinými metodami neviditelně zahustit, protože právě vlasy z těchto partií slouží k překrytí viditelných spojů u ostatních metod.
  • Funguje perfektně proti vypadávání vlasů, řídnutí vlasů, je vhodný pro velmi poškozené a jemné vlasy a pokrývá prořídlá místa (muži a ženy).
  • Prodloužené vlasy se na hlavě nepramínkují. Spoje jsou neviditelné. Pro zdravé vlasy je ExtendMagiccz nejkvalitnějším možným prodloužením. Pro oslabené vlasy po nemocech a úrazech je ExtendMagic ve většině případů jedinou možnou volbou k návratu ke krásným a hustým vlasům.